AnaSayfa / Genel / Kahve falında zorla içki içmek

Kahve falında zorla içki içmek

Kahve falında zorla içki içmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına delalettir.

Kahve falında zorla içki içmek gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarını üstlenmek ya da cezasını çekmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında zorla içki içmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya yorulmaktadır.

Kahve falında zorla içki içirmek iş hayatında sorun yaşanacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zorla hap içmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zorla sigara içmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında zorla su içmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, planların aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında zorla rakı içmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle içki içmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir