AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla içki içmek

Kahve falında arkadaşla içki içmek

Kahve falında arkadaşla içki içmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, rahatlayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşla içki içmek gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemleri çözmek veya rafa kaldırılmış olayları hızlandırmak için elinizden geleni yapmanız durumunda sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşlarıyla içki içmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla içki içmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla içki içmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla içki içmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içki içmek ve kusmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sarhoş olmadan içki içmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında tatlı içki içmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle içki içmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, huzura ve esenliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir