AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içmek ekmek

Kahve falında içki içmek ekmek

Kahve falında içki içmek ekmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, kendisini işine veremeyeceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, yokluk çekmeyeceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına delalettir.

Kahve falında içki içmek ekmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında içki içmek ekmek yeni bir iş bulacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabada içki içmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine yorulur.

Kahve falında tatlı içki içmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında babasıyla içki içmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında içki içmek pişman olmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, düşmanlarını kaybetmeye rivayet eder.

Kahve falında ramazanda içki içmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında babayla içki içmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmamak bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir