AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde güvercin yakalamak

Kahve falında evde güvercin yakalamak

Kahve falında evde güvercin yakalamak büyük paralar kazanacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, elindekini de bitireceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde güvercin yakalamak gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerlemek istiyorsanız, mutlaka yapmalısınız.

Kahve falında evde güvercin yakalamak evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin yakalamak tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına işaret eder.

Kahve falında güvercin yakaladığını görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında beyaz güvercin yakaladığını görmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında güvercin yavrusu yakalamak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında uçan güvercin yakalamak kendisinin de bu duruma kırılacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında gri güvercin yakalamak evine bereket geleceğine, kırgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında güvercini yakalamak mutluluğa giden yolu bulacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir