AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz güvercin yakalamak

Kahve falında beyaz güvercin yakalamak

Kahve falında beyaz güvercin yakalamak çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, o kişiye zararının dokunacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, hastalıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin yakalamak gördüyseniz:

  • Hem fikir olmadığınız bir konuda size yük yüklemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında beyaz güvercin yakaladığını görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işlere nazar değeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz güvercin yakalamak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercin yakaladığını görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına delalet eder.

Kahve falında güvercin yakalamak sürpriz olayların meydana geleceğine, büyük savaşların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi güvercin yakalamak malının ve kazancının tam olacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin yavrusu yakalamak kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında güvercinler yakalamak sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan güvercin yakalamak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir