AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz güvercin yakaladığını görmek

Kahve falında beyaz güvercin yakaladığını görmek

Kahve falında beyaz güvercin yakaladığını görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz güvercin yakaladığını gördüyseniz:

  • İleride problem yaşamak istemiyorsanız, hayalci bakış açısından kurtulmalı, temelsiz amaçları bir tarafa bırakmalısınız.

Kahve falında beyaz güvercin yakalamak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin yakaladığını görmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin yavrusu yakalamak de elinin bollaşacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi güvercin yakalamak atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin yakaladığını görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında siyah güvercin yakalamak hayır getirecek işlere girileceğine, terfi alamayacağına işaret eder.

Kahve falında renkli güvercin yakalamak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına yorulur.

Kahve falında güvercini yakalamak sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir