AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin yavrusu yakalamak

Kahve falında güvercin yavrusu yakalamak

Kahve falında güvercin yavrusu yakalamak üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, sorunların gittikçe artacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine delalet eder.

Kahve falında güvercin yavrusu yakalamak gördüyseniz:

  • Her an hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında güvercin yavrusu yakalamak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında gri güvercin yakalamak çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına inanılır.

Kahve falında renkli güvercin yakalamak çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçan güvercin yakalamak inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz güvercin yakaladığını görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında güvercin yakalamak daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin yakaladığını görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde güvercin yakalamak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir