AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercini yakalamak

Kahve falında güvercini yakalamak

Kahve falında güvercini yakalamak düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kazancı arttıracağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kimseden korkmayacağına, iflas edeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercini yakalamak gördüyseniz:

  • Sizi her türlü onaylayan veya size uymayan yaşam tarzlarına ödün vermenize neden olan kişilere belli bir mesafede durmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz güvercin yakalamak kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli güvercin yakalamak eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz güvercin yakaladığını görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gri güvercin yakalamak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde güvercin yakalamak onlarla birlikte hareket edeceğine, hayat daha olumlu bakılacağına delalet eder.

Kahve falında güvercinler yakalamak yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi güvercin yakalamak girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında uçan güvercin yakalamak vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir