AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri güvercin yakalamak

Kahve falında gri güvercin yakalamak

Kahve falında gri güvercin yakalamak hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, kısmetinin de açılacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında gri güvercin yakalamak gördüyseniz:

  • Nereden geldiğinize dikkatli bakmanız, şu an gideceğiniz yön konusunda size fikir verebilir.

Kahve falında gri güvercin yakalamak kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında gri güvercinler görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gri renkli güvercin görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında gri güvercin görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine işarettir.

Kahve falında gri renk güvercin görmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine alamet eder.

Kahve falında güvercin yakalamak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli güvercin yakalamak maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercini yakalamak onlarla dayanışma içinde olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir