AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan güvercin yakalamak

Kahve falında uçan güvercin yakalamak

Kahve falında uçan güvercin yakalamak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan güvercin yakalamak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Kahve falında uçan güvercin yakalamak zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine inanılır.

Kahve falında güvercin yakaladığını görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercin yakalamak bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gri güvercin yakalamak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercinler yakalamak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin yakaladığını görmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli güvercin yakalamak hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına tabir olunur.

Kahve falında evde güvercin yakalamak diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir