AnaSayfa / Genel / Kahve falında filin yüzdüğünü görmek

Kahve falında filin yüzdüğünü görmek

Kahve falında filin yüzdüğünü görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kötü haberler alınacağına, işinde itibar edineceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine inanılır.

Kahve falında filin yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bir üzüntü yaşayabilirsiniz.

Kahve falında filin yüzdüğünü görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında filistinde olmak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok büyük fil görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine inanılır.

Kahve falında fille kavga etmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında filli yüzük görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına tabir olunur.

Kahve falında filin işediğini görmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında fil ve fare görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, arzularına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında filin doğurduğunu görmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir