AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi kesmek

Kahve falında anneyi kesmek

Kahve falında anneyi kesmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, tövbelerin kabul olacağına inanılır.

Kahve falında anneyi kesmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan ilişkileriniz sosyal ilişkilerin dışında da güçlüdür.

Kahve falında annesini kesmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalet eder.

Kahve falında annesinin boğazını kesmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, zor günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında annemin saçını kesmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin tırnağını kesmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işarettir.

Kahve falında anneyi kesmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına rivayet eder.

Kahve falında anne saçı kesmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında annenin boğazını kesmek planların tutmayacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına inanılır.

Kahve falında annesinin tırnağını kesmek umutlarının çoğalacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir