AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini kesmek

Kahve falında annesini kesmek

Kahve falında annesini kesmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesini kesmek gördüyseniz:

  • Sosyal olmaya özen gösterin.

Kahve falında annenin boğazını kesmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında annesinin saçını kesmek atılım yapacağına, büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında anne saçı kesmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına rivayet eder.

Kahve falında anne kesmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında annesinin tırnağını kesmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin tırnağını kesmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işaret eder.

Kahve falında annemin saçını kesmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi kesmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir