AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa satın almak

Kahve falında boğa satın almak

Kahve falında boğa satın almak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, büyük zorluklar geçireceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında boğa satın almak gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatmaya, engellemeye ya da işinizi zorlaştırmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında boğa satın almak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, başarıdan başarıya koşacağına delalettir.

Kahve falında fareyi boğarak öldürmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğa görmek aile hayatının bozulacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına inanılır.

Kahve falında adamı boğarak öldürmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı boğa görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, güç kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında boğa tarafından öldürülmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında boğa ve inek görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında siyah boğa yılanı görmek eğlenceli günlere kavuşacağına, helal ekmek yiyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir