AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğayla konuşmak

Kahve falında boğayla konuşmak

Kahve falında boğayla konuşmak kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, eğlenceli günler geçireceğine, iyi bir patron olacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, yaşamına renk geleceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında boğayla konuşmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yanıltıcı veya hileli oyunlar peşinde olabilir.

Kahve falında boğayla konuşmak maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah boğa kesmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında kara boğa görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında boğa inek görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında adamı boğarak öldürmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında yavru boğa görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında boğa saldırısına uğramak ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğa almak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir