AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde beyaz fare görmek

Kahve falında evde beyaz fare görmek

Kahve falında evde beyaz fare görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, manevi mutluluğu tadacağına, rızkının bollaşacağına, yakında işlerinin aksayacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, maddi zarara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında evde beyaz fare gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar ortaya çıkabilir.

Kahve falında evde beyaz fare görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına yorulur.

Kahve falında fare beyaz görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında evinde beyaz fare görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz fare sevmek böylece hayatının da düzene gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz lağım faresi görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, talihin yüzlerine güleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz fare yemek ister istemez çok üzüleceğine, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına yorulur.

Kahve falında bir sürü beyaz fare görmek sorunların artacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru beyaz fare görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir