AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde beyaz fare görmek

Kahve falında evinde beyaz fare görmek

Kahve falında evinde beyaz fare görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, yüklü siparişler alacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde beyaz fare gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sizi takip etmek istemeyebilirler veya fikirlerinize katılmayabilirler.

Kahve falında evinde beyaz fare görmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde fare olduğunu görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında başkasının evinde fare öldürmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına yorulur.

Kahve falında komşusunun evinde fare görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın evinde fare görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine delalettir.

Kahve falında evine fare girdiğini görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinde fare görmek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında evin önünde fare görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir