AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru beyaz fare görmek

Kahve falında yavru beyaz fare görmek

Kahve falında yavru beyaz fare görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru beyaz fare gördüyseniz:

  • Çevrenizde yardımınıza ihtiyacı olan kişiler olabilir.

Kahve falında yavru beyaz fare görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz fare yavrusu görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yavru fare görmek onları koruyup kollayacağına, maddi anlamda zayıflayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yavru fare görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yavru fare görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına işaret eder.

Kahve falında ölü yavru fare görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah fare yavrusu görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında evde fare yavrusu görmek güzel sözler işiteceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir