AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz fare sevmek

Kahve falında beyaz fare sevmek

Kahve falında beyaz fare sevmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz fare sevmek gördüyseniz:

  • Yine manevi olaylara yönelme isteği doğabilir.

Kahve falında beyaz fare sevmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fareyi sevmek mal mülk kazanacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare sevmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalettir.

Kahve falında fare sevdiğini görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında siyah fare sevmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, işlerin sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz fareyle konuşmak iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde beyaz fare görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz renkli fare görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir