AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare beyaz görmek

Kahve falında fare beyaz görmek

Kahve falında fare beyaz görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, ortaklı işlere girileceğine, herkesin önünde olacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fare beyaz gördüyseniz:

  • Bir düşmanınızın arkanızdan çevirdiği dolapları tam zamanında öğrenerek gereken tedbirleri alabilirsiniz.

Kahve falında beyaz fare öldürdüğünü görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz fareyle konuşmak yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde beyaz fare görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına işarettir.

Kahve falında bir tane beyaz fare görmek zarar edeceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük beyaz fareler görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve gri fare görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda beyaz fare görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında ölü beyaz fare görmek sorunlarını bitireceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir