AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde ayakkabı giymek

Kahve falında evde ayakkabı giymek

Kahve falında evde ayakkabı giymek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine ağırlık vermeli, size keyif veren işlerle uğraşmalısınız.

Kahve falında evde ayakkabı giymek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işaret eder.

Kahve falında eski ayakkabı giymek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı ayakkabı giydiğini görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında farklı ayakkabılar giymek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir ayakkabı giymek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine delalettir.

Kahve falında yeni ayakkabı giydiğini görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, takdir edilen kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah bol ayakkabı giymek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir