AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında kırmızı ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında kırmızı ayakkabı giydiğini görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir, paranızı korumalısınız.

Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı giymek tatsız haberlerin alınacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı ayakkabı giymek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı ayakkabı giydiğini görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı elbise ve ayakkabı giymek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, kafasının rahat olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kırmızı ayakkabı giydiğini görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı spor ayakkabı giymek ev taşımaya, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek ailenin büyüyeceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir