AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşi söndürdüğünü görmek

Kahve falında ateşi söndürdüğünü görmek

Kahve falında ateşi söndürdüğünü görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, aralarından su sızmayacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında ateşi söndürdüğünü gördüyseniz:

  • Sadece nasıl ilerleyeceğinizi şemalandırmanız gerekiyor.

Kahve falında kor ateşi söndürmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanan ateşi suyla söndürmek kazancının bereketleneceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında eliyle ateş söndürmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ateşi üfleyerek söndürmek hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, işe zorla gidip geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla ateşi söndürmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına işarettir.

Kahve falında odun ateşi söndürmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında ateşi suyla söndürmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işinde terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateşi ayağıyla söndürmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir