AnaSayfa / Genel / Kahve falında ocakta ateşi söndürmek

Kahve falında ocakta ateşi söndürmek

Kahve falında ocakta ateşi söndürmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, büyük mutluluk duyulacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, zararlarını telafi edeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine inanılır.

Kahve falında ocakta ateşi söndürmek gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı olayların arkasında belli başlı nedenler olabilir.

Kahve falında ocakta ateşi söndürmek patron koltuğuna yükseleceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ocak söndürmek zor ve kötü günler geçireceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ocakta ateş yandığını görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ocakta ateş yakmak özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ocakta ateş görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ocakta yanan ateş görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, idealist davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla ateş söndürmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateşi üfleyerek söndürmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, para ve makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir