AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprakla ateş söndürmek

Kahve falında toprakla ateş söndürmek

Kahve falında toprakla ateş söndürmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, dolandırılacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprakla ateş söndürmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalar size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Kahve falında ateşi toprakla söndürmek kötü haberlerin alınacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında toprakla ateş söndürmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, engel teşkil edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateş söndürdüğünü görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla ateşi söndürmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında sobada ateş söndürmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına yorulur.

Kahve falında yanan ateşi suyla söndürmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateş söndüğünü görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanan ateşi söndürmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir