AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun ateşi söndürmek

Kahve falında odun ateşi söndürmek

Kahve falında odun ateşi söndürmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, güzel sözler işiteceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odun ateşi söndürmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumsuz gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında odun ateşi söndürmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, yaraların merheminin bulunulacağına inanılır.

Kahve falında yanan odunu söndürmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan odunları söndürmek hayatının alt üst olacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odun söndürmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında ateşi ayağıyla söndürmek hastalıkların şifa bulacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında suyla ateş söndürmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine yorulur.

Kahve falında yanan ateşi suyla söndürmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında elinde ateş söndürmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir