AnaSayfa / Genel / Kahve falında ocakta alev görmek

Kahve falında ocakta alev görmek

Kahve falında ocakta alev görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, ayıplı yolara sapacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına yorulur.

Kahve falında ocakta alev gördüyseniz:

  • Hiçkimse hiçkimseyi tolere etme havasında olmayabilir.

Kahve falında ocakta alev görmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ocağın alev aldığını görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında alev aldığını görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük alevler görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında alevi görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yangın alev görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alevi birini namaz kılarken görmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alevler içinde kalmak çalışmaları kötüleyeceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir