AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüpün alev aldığını görmek

Kahve falında tüpün alev aldığını görmek

Kahve falında tüpün alev aldığını görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kazancının eksileceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında tüpün alev aldığını gördüyseniz:

  • Olumsuzluğu üzerinizden atıp, size keyif ya da ilham veren kişilerle bir araya gelmelisiniz.

Kahve falında tüpün alev aldığını görmek pişman olacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alev aldığını görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında ocağın alev aldığını görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına tabir olunur.

Kahve falında evin alev aldığını görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçın alev aldığını görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük alev görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ocakta alev görmek hayatın temposunun yükseleceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine işarettir.

Kahve falında dumansız alev görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, işlerin sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir