AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi hamile duymak

Kahve falında anneyi hamile duymak

Kahve falında anneyi hamile duymak refah içinde bir hayat yaşanacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında anneyi hamile duymak gördüyseniz:

  • Bilinçsiz davranan veya yaptıklarının farkında olmayan insanları uyarmaya çalışmanız durumunda beklenmedik veya mantıksız tepkilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında anneyi hamile duymak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annemin hamile olduğunu duymak maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında annesinin hamile olduğunu duymak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin hamile olduğunu duymak kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını hamile olduğunu duymak aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına işarettir.

Kahve falında başkasını hamile olduğunu duymak girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında hamile kalacağını duymak psikolojik sorunların geride kalacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kızını hamile duymak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir