AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin hamile olduğunu duymak

Kahve falında annemin hamile olduğunu duymak

Kahve falında annemin hamile olduğunu duymak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annemin hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Hayatınız daha rahat bir şekil kazanıyor.

Kahve falında annenin hamile olduğunu duymak maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında annemin hamile olduğunu duymak alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında annesinin hamile olduğunu duymak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi hamile duymak karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında hamilelik duymak sermaye kaybedeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını hamile olduğunu duymak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu duymak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine inanılır.

Kahve falında kardeşinin hamile olduğunu duymak hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir