AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin hamile olduğunu duymak

Kahve falında annesinin hamile olduğunu duymak

Kahve falında annesinin hamile olduğunu duymak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, anne duasının açılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında annesinin hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Evinizde güvenli veya rahat bir ortam sağlamak için gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında anneyi hamile duymak kalabalık aile toplantılarına katılacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin hamile olduğunu duymak kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine inanılır.

Kahve falında annesinin hamile olduğunu duymak fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annemin hamile olduğunu duymak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile olacağını duymak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının hamile olduğunu duymak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını hamile olduğunu duymak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin hamile olduğunu duymak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir