AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını hamile olduğunu duymak

Kahve falında başkasını hamile olduğunu duymak

Kahve falında başkasını hamile olduğunu duymak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Son zamanların aksine, sempatikliğinizi kullanarak ya da kendinizi göstererek bazı kişileri bazı konularda ikna edebilir veya bazı planlarınıza katılımda bulunmalarını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında annemin hamile olduğunu duymak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını hamile duymak bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında erkeğin hamile olduğunu duymak eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, ün yapmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğa hamile olduğunu duymak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, kötü duygularından arınacağına delalettir.

Kahve falında doktordan hamile olduğunu duymak çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında hamile duymak iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kızını hamile duymak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, tecrübe sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin hamile olduğunu duymak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir