AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını hamile duymak

Kahve falında kızını hamile duymak

Kahve falında kızını hamile duymak hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızını hamile duymak gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kızını hamile duymak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında kızının hamile olduğunu duymak iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, iş öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında başkasını hamile olduğunu duymak dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin hamile olduğunu duymak tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bir kişinin hamile olduğunu duymak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin hamile olduğunu duymak rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadının hamile olduğunu duymak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşusunun hamile olduğunu duymak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir