AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarın üstüne çıkmak

Kahve falında duvarın üstüne çıkmak

Kahve falında duvarın üstüne çıkmak hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında duvarın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Kendinizden şüphe duymamalısınız.

Kahve falında duvar üstüne çıkmak güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına işarettir.

Kahve falında duvarın üstüne çıkmak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvarın üstüne oturmak düzenin bozulacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev üstüne çıkmak bir organizasyona katılacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet eder.

Kahve falında mezarın üstüne çıkmak başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kamyonun üstüne çıkmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının üstüne çıkmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek binanın üstüne çıkmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir