AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi görüp ağlamak

Kahve falında anneyi görüp ağlamak

Kahve falında anneyi görüp ağlamak hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında anneyi görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan duygusal durumlara tepki verirken dikkatli olun.

Kahve falında annemin öldüğünü görüp ağlamak endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hastalıklardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında annesini görüp ağlamak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi görüp ağlamak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, istihdam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp ağlamak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına delalet eder.

Kahve falında cenaze görüp ağlamak sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan görüp ağlamak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deprem görüp ağlamak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir