AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi görüp ağlamak

Kahve falında eski sevgiliyi görüp ağlamak

Kahve falında eski sevgiliyi görüp ağlamak başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Risk almanız durumunda kendinizi tartışmaların veya istenmedik ortamların ortasında bulabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp ağlamak büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp sarılmak özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmak belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp kaçmak uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmamak insanlarla karşı karşıya geleceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilisi için ağlamak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, tecrübelerini aktaracağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilin için ağlamak hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliye ağlamak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir