AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem görüp ağlamak

Kahve falında deprem görüp ağlamak

Kahve falında deprem görüp ağlamak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında deprem görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Olaylara mantıklı yaklaşıp, duygularınızı kontrol altına almayı başarabilirsiniz.

Kahve falında deprem görüp ağlamak rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deprem görüp kaçmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar görüp ağlamak işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü görüp ağlamak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının öldüğünü görüp ağlamak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp ağlamak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, arabasını ve toprağının olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir