AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini görüp ağlamak

Kahve falında annesini görüp ağlamak

Kahve falında annesini görüp ağlamak çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, üzüntülerin biteceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, büyük işlere imza atacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında annesini görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen veya arasında yaş farkı bulunan gruplarla değişik aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında annesini görüp ağlamak kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annemin öldüğünü görüp ağlamak kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına inanılır.

Kahve falında anneyi görüp ağlamak ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze görüp ağlamak yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına inanılır.

Kahve falında babasının öldüğünü görüp ağlamak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babayı görüp ağlamak büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, maddi gücünün eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile olduğunu görüp ağlamak uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, düşmanından uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını görüp ağlamak düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir