AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak

Kahve falında çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak

Kahve falında çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli.Kendinizle başbaşa olun.

Kahve falında çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak zahmete ve meşakkate düşeceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunun öldüğünü görüp ağlamak girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında öldüğünü görüp ağlamak sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü görüp ağlamak çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının öldüğünü görüp ağlamak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında eşinin öldüğünü görüp ağlamak kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir