AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami süslemek

Kahve falında cami süslemek

Kahve falında cami süslemek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, rızkının çeşitleneceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, bazen umutlarını yitireceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında cami süslemek gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozan veya bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında cami süslemek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin arabası süslemek çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, rızkın artacağına delalet eder.

Kahve falında ev süslemek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında kapı süslemek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine yorulur.

Kahve falında kendini süslemek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına işarettir.

Kahve falında pencere süslemek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, para sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabak süslemek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına tabir olunur.

Kahve falında evi süslemek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir