AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta süslemek

Kahve falında pasta süslemek

Kahve falında pasta süslemek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine inanılır.

Kahve falında pasta süslemek gördüyseniz:

  • Kesin kararlar alıp anons etmekten sakınmalısınız.

Kahve falında pasta süslemek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, sevilen bir dostun geleceğine işaret eder.

Kahve falında pasta süslediğini görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında oda süslemek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik süslemek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında birini süslemek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, şansa tabir olunur.

Kahve falında duvar süslemek zor günlerini arkasında bırakacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencere süslemek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Kahve falında odayı süslemek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir