AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin süslemek

Kahve falında gelin süslemek

Kahve falında gelin süslemek dertlerin çözüme kavuşacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, alim insanlardan sayılacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, çok büyük bir acı duyacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına delalet eder.

Kahve falında gelin süslemek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan işaretler veya aldığınız sinyaller sizi çok fazla tatmin etmeyebilir.

Kahve falında gelini süslemek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine işaret eder.

Kahve falında gelin arabası süslemek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, başının derde gireceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin süslemek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında pasta süslemek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında evin tavanını süslemek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine tabir olunur.

Kahve falında yatak süslemek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına işarettir.

Kahve falında pencere süslemek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabak süslemek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir