AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar süslemek

Kahve falında duvar süslemek

Kahve falında duvar süslemek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, çalıştığı yerde amir olacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar süslemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, maddi durumunuz veya yapılacak anlaşmalar açısından gerçekten önemli zamanlardasınız.

Kahve falında duvar süslemek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini süslemek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında evi süslemek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında çiçek süslemek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında araba süslemek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına inanılır.

Kahve falında mezar süslemek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ağaç süslemek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik süslemek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir