AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık kapıyı kapatmak

Kahve falında açık kapıyı kapatmak

Kahve falında açık kapıyı kapatmak kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında açık kapıyı kapatmak gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır.

Kahve falında açık kapı kapatmak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açık kapıyı kapatmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında açık pencereleri kapatmak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına yorulur.

Kahve falında açık pencereyi kapatmak sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında açık pencere kapatmak hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kabri açık görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dış kapıyı açık görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kapıların açık olduğunu görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir