AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev duvarı yapmak

Kahve falında ev duvarı yapmak

Kahve falında ev duvarı yapmak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, bol nimete kavuşulacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına tabir olunur.

Kahve falında ev duvarı yapmak gördüyseniz:

  • Yeni yıla yönelik planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ev duvarı yapmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvara beyaz boya yapmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sorunlarından arınacağına işaret eder.

Kahve falında çamurdan duvar yapmak tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına yorulur.

Kahve falında duvara boya yapmak büyük işlere girileceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında duvara kireç yapmak eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taş duvar yapmak yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvar yapmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçe duvarı yapmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir