AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurdan duvar yapmak

Kahve falında çamurdan duvar yapmak

Kahve falında çamurdan duvar yapmak kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurdan duvar yapmak gördüyseniz:

  • Toplumla olan ilişkilerinizde, sezgilerinizi kullanın.

Kahve falında çamurdan duvar yapmak hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında duvarı çamurla sıvamak zenginlik getirecek adımlar atılacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına inanılır.

Kahve falında duvara çamur görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına alamet eder.

Kahve falında çamurla duvar sıvamak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu duvar görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine alamet eder.

Kahve falında duvar yapmak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami duvarı yapmak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvara sıva yapmak başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir