AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş duvar yapmak

Kahve falında taş duvar yapmak

Kahve falında taş duvar yapmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, yönlendireceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına rivayet eder.

Kahve falında taş duvar yapmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda aşırı aktivite göstereceksiniz.

Kahve falında taş duvar yapmak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine inanılır.

Kahve falında taştan duvar yapmak borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında taş duvardan atlamak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında taştan duvar örmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında taş duvar örmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalettir.

Kahve falında taş duvara tırmanmak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taş duvar görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında duvar taşı görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir