AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçe duvarı yapmak

Kahve falında bahçe duvarı yapmak

Kahve falında bahçe duvarı yapmak sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçe duvarı yapmak gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınızı ilgili kişilerle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında bahçe duvarı yapmak maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına delalettir.

Kahve falında bahçe duvarından atlamak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçe duvarı görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, gidilecek yönün belirleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçe duvarında oturmak bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçe duvarına çıkmak imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçe duvarı örmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına işaret eder.

Kahve falında bahçe duvarının yıkıldığını görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçe duvar görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir