AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyumcu dükkanı açmak

Kahve falında kuyumcu dükkanı açmak

Kahve falında kuyumcu dükkanı açmak içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına işarettir.

Kahve falında kuyumcu dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Kararlarınıza diğerlerini dahil etmeniz durumunda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kuyumcu dükkanı açmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, planlarının bozulacağına inanılır.

Kahve falında kuyumcu dükkanları görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, ticarette şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kuyumcu dükkanında görmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına inanılır.

Kahve falında kuyumcuya gittiğini görmek ulvi kimse haline geleceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalettir.

Kahve falında kuyumcuda yüzük takmak rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyumcu görmek fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyumcudan altın çalmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın kuyumcu görmek yeni bir şehre yerleşileceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir