AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise dükkanı açmak

Kahve falında elbise dükkanı açmak

Kahve falında elbise dükkanı açmak doğru kararların alınacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elbise dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Egoistlikten uzak kalmanız daha iyi iletişim kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında elbise dükkanı açmak kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkan kapısını açmak insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kırtasiye dükkanı açmak ekmeğine haram sürmeyeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine inanılır.

Kahve falında manav dükkanı açmak mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ortak dükkan açmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, kişinin şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında fırın dükkanı açmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına rivayet eder.

Kahve falında züccaciye dükkanı açmak ağız tadının ve moralin bozulacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında dükkanın kapısını açmak maddi zarara uğrayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir